Diensten

HANBANK Installatietechniek, al jaren een begrip in de regio op het gebied van totaalinstallateur. Wij zijn een dynamische organisatie die erop gericht is, door vakmanschap oplossingen te creëren voor het gehele installatieproces.

Onze doelgroepen zijn particulieren, bedrijven, winkels, verenigingen van eigenaren, woningbouwverenigingen, overheid en zorginstellingen.

7 disciplines, 1 aanspreekpunt
Als totaalinstallateur verzorgt HANBANK Installatietechniek een multidisciplinair pakket aan diensten op het gebied van klimaatinstallaties, sanitaire installaties, loodgieterstechniek, elektrotechniek en service & onderhoud. Dankzij de synergie tussen deze disciplines zijn wij als geen ander in staat een totaalproject samen met u van a tot z te ontwerpen, uit te voeren en te onderhouden.

Onze kracht is de combinatie van gedreven en gekwalificeerde vakmensen, korte communicatielijnen en klantgerichte dienstverlening. Dit geeft ons de nodige flexibiliteit om direct op onverwachte situaties te kunnen inspelen. De service onderscheidend, het contact persoonlijk, de kwaliteit gegarandeerd, de flexibiliteit grenzeloos. Meerdere disciplines, maar voor u één aanspreekpunt. HANBANK Installatietechniek ontzorgt!

Service & Onderhoud
HANBANK installatietechniek beschikt over een uitstekende serviceafdeling die, voor haar klanten, in geval van nood, 24 uur per dag oproepbaar is op 023-5286163

Onze diensten

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies