ZONNEPANELEN

Zonnepanelen iets voor u?

De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van zonnepanelen. Door het volgen van cursussen en trainingen durven wij ons dan ook specialist te noemen. In 2 jaar tijd hebben wij al meer dan 100 installaties, naar volle tevredenheid van onze klanten, opgeleverd.

Stijgende energieprijzen en milieu

De kosten van energie zijn de laatste 10 jaar verdubbeld, waardoor de energielasten een steeds groter bestanddeel van de woonlasten vormen. De zon levert ons gratis energie, jaar in, jaar uit. Zet deze zonne-energie om in stroom en uw energierekening gaat aangenaam omlaag. Omdat zonnepanelen bijna niet slijten, zullende panelen over 25 jaar én later u nog steeds van gratis zonnestroom blijven voorzien. Niet onbelangrijk is ook dat u door uw eigen opwekking op een schone manier stroom produceert en zo bijdraagt aan een duurzame samenleving.

4235ba4001bbe4290b6d011f0638ec0e

Teruggave BTW-bedrag

Wanneer u een zonnestroominstallatie aanschaft dan gaat u stroom produceren. Omdat u stroom opwerk én stroom terug levert aan uw energieleverancier, beschouwt de Belastingdienst u als BTW-ondernemer.

Dit heeft als grote voordeel dat u alle btw die u betaalt voor de installatie terug kunt krijgen. Hierdoor stijgen de rendementen aanzienlijk!

Op deze aftrek wordt in mindering gebracht de btw die u dient te betalen over de verkoop van de geleverde stroom. Omdat dit in de praktijk vaak lastig is vast te stellen, geldt hiervoor een vast bedrag dat afhankelijk is van het vermogen van de installatie.

Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en wat het u aan energiekosten bespaart? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u.

Solar Edge gecertificeerd

Sinds augustus 2015 is HANBANK officieel Solar Edge installateur. Solar Edge is dé wereldleider op het gebied van omvormers met optimizers. Deze worden veel door ons toegepast bij de installatie van zonnepanelen. Klik hier voor meer informatie over Solar Edge.

Meer informatie over zonnepanelen?

Wanneer u meer wilt weten over zonnepanelen, terugverdientijden en BTW teruggave, neem dan contact op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies