ZONNEPANELEN

Wilt u ook tot 20% rendement op uw investering?

De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van zonnestroomsystemen. Afhankelijk van de ligging en helling van uw dak, kan een zonnestroomsysteem een rendement genereren, tot soms wel 20% op uw investering en als de energieprijs stijgt, stijgt uw rendement zelfs mee!

De kosten van energie zijn de laatste 10 jaar verdubbeld, waardoor de energielasten een steeds groter deel van de woonlasten uit maken. De zon levert ons gratis energie. Zet deze zonne-energie om in stroom en uw energierekening gaat omlaag. Omdat zonnepanelen nauwelijks slijten, zullen de panelen over 25 jaar u nog steeds van gratis stroom voorzien. Daarnaast draagt u met zonnepanelen bij aan een duurzame samenleving.

Eerlijk en persoonlijk advies
Het aanschaffen van een zonnestroomsysteem is geen gemakkelijke opgave. Het is soms moeilijk te achterhalen is wat voor uw situatie de beste oplossing kan zijn. Bovendien is ieder pand uniek of het nou een woning of een bedrijfspand betreft. De aanschaf van een zonnestroominstallatie vraagt om maatwerk die meestal van een afstand niet goed en/of volledig in te schatten is. Onze adviseur komt graag persoonlijk bij u langs voor een vrijblijvend en eerlijk advies.

4235ba4001bbe4290b6d011f0638ec0e

Teruggave BTW-bedrag

Wanneer u een zonnestroominstallatie aanschaft dan gaat u stroom produceren. Omdat u stroom opwekt én stroom terug levert aan uw energieleverancier, beschouwt de belastingdienst u als BTW-ondernemer. Dit heeft als grote voordeel dat u alle BTW, die u voor de installatie betaalt, terug krijgt. Hierdoor stijgt het rendement aanzienlijk. Wij kunnen de BTW-teruggave voor u begeleiden.

SolarEdge gecertificeerd

HANBANK is officieel SolarEdge gecertificeerd installateur. SolarEdge is dé Markt leider op het gebied van geoptimaliseerde zonnestroomsystemen. Dat betekent maximale opbrengst én een hoge service voor ú. Daarom gebruiken wij SolarEdge bij ál onze zonnestroominstallaties. Klik hier voor meer informatie over SolarEdge.

Meer informatie over zonnepanelen?

Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel energiekosten u bespaart? Vul dan het formulier op de contactpagina in.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies