ELEKTROTECHNIEK

Elektriciens van HANBANK, voor aanleg elektra

Voor de aanleg van elektra in uw woning of bedrijf, is het verstandig om het door vakman te laten uitvoeren. Bij ons staat veiligheid voorop. Onze elektriciens zijn goed opgeleid en verstaan hun vak. Of het nu gaat om een nieuw stroompunt in bijvoorbeeld de keuken of een extra groep, met krachtstroom in de meterkast, wij verzorgen elektra voor renovatie en nieuwbouw. Ons bedrijf kenmerkt zich door de persoonlijke benadering en een vaste elektricien die u over de vloer krijgt. Wij werken onder andere voor aannemers, particulieren, VVE’s en woningcorporaties.

Elektra 900

Wij hebben voor het ontwerpen van installaties voor renovatie en nieuwbouw een eigen ontwerpafdeling. Voordat we beginnen met ontwerpen, luisteren wij naar uw wensen. Vervolgens verwerken we dit in een technische tekening en verzorgen de uitvoering, en oplevering zoals u dat voor ogen had.

Datanetwerken

Wij installeren datanetwerken bij particulieren en bedrijven. Een betrouwbaar netwerk is essentieel voor het comfort in huis. Zakelijk is een betrouwbaar datanetwerk mogelijk nog belangrijker. Een kleine storing kan flink in de kosten lopen. We verzorgen bedrade, eventueel met glasvezel, netwerken en netwerken met WIFI. U kunt via VOIP ook bellen via het datanetwerk dat wij aanleggen.

Huisautomatisering met domotica

Wij kunnen u extra wooncomfort bieden via huisautomatisering met domotica. Met domotica in huis bedient u de lichten en zonwering met uw smartphone of bedieningspaneel. Met één druk op de virtuele knop zet u, als u weg gaat de verwarming lager, alle verlichting en alle apparaten uit. Als u naar huis rijdt, dan kunt u alvast de verwarming hoger zetten, zodat u in een aangenaam warm huis thuis komt. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de verlichting en zonwering te automatiseren. Zodra u een ruimte binnen loopt, gaat het licht aan en als de zon het huis binnen schijnt, zakt de zonwering automatisch. Met domotica is zo veel mogelijk, dat wij u aanraden advies in te winnen. Wij zijn domotica expert en kunnen u goed van advies voorzien. Het is ons dagelijks werk. Voor huisautomatisering in bestaande bouw werken wij met eNet Smarthome van Jung, in nieuwbouw werken wij met KNX-technologie. Ook leveren en installeren we Apple HomeKit systemen. Het allernieuwste op de markt dat wij installeren, is spraakgestuurde domotica. Dit type huisautomatisering is vooral interessant als u slecht ter been bent. Dan kunt u eenvoudig opdrachten met uw stem geven, zodat uw huis het comfort biedt dat u wenst.


Laadpaal voor elektrische of hybride auto

Steeds meer bedrijven en huishoudens kiezen voor een elektrische of hybride auto. Rijdt u of één van uw medewerkers in een elektrische of hybride auto, dan is het prettig als deze voor de deur kan worden opgeladen. Wij installeren laadstations voor particulieren en bedrijven. Laadstations die wij installeren zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en veilig.

Meer weten over elektra, datanetwerken, huisautomatisering of laadpalen?

Wilt u meer weten over wat wij op het gebied van elektra, datanetwerken, huisautomatisering en laadpalen voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies