Over ons

HANBANK Elektra, Beveiliging en Zonnepanelen

HANBANK is in 1995 in Heemstede gestart als elektrotechnisch installatiebedrijf. In het jaar 2000 nam Peter Heurter het bedrijf over. Peter werkte er vanaf het begin. In 2011 zijn we, in verband met de noodzakelijk uitbreiding, verhuisd naar het pand waar wij nu nog zitten. Met de ontwikkelingen die onze branche doormaakt op het gebied van technische mogelijkheden, worden alle elektromonteurs bijgeschoold. Daarnaast hebben zij allen het VCA-diploma, dat voor veilig werken staat.

Hanbank_autos_pand

Persoonlijke benadering

Ons bedrijf kenmerkt zich door de openheid en persoonlijke benadering. Wanneer u een vraag over onze diensten heeft en een offerte aanvraagt, dan komt directeur Peter Heurter de offerte doornemen, waarin wij haarfijn uw wensen hebben uiteengezet. Waar mogelijk zorgen we er voor dat u uw vaste elektromonteur en contactpersoon krijgt. Kennis, inzet, betrokkenheid en vakmanschap zijn bij ons de sleutelwoorden.

Villa’s en bedrijven

Wij bedienen met ons bedrijf de luxe woningbouw, VVE’s, en bedrijven zoals aannemers, het MKB en woningcorporaties. De regio waarbinnen wij voornamelijk actief zijn, is Kennemerland, van Alkmaar tot Leiden, met daarnaast de plaatsen waar wij veel komen: Hoofddorp, Bloemendaal, Aerdenhout en Overveen.

Medewerkers

Vanwege de regelmatig wijzigende wet- en regelgeving worden onze medewerkers gestimuleerd om opleidingen en cursussen te volgen. Hiervoor is een bedrijfsopleidingsplan opgezet. De sterk veranderende technologische ontwikkelingen stellen eisen aan de flexibiliteit van de arbeidsmarkt en daarmee ook aan de scholing en ontwikkeling van de huidige en toekomstige werknemers. Wij maken gebruik van het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche, "Wij Techniek", dat zich inspant om scholing te agenderen bij bedrijven in de branche. Daar waar nodig worden opleidingen geïnitieerd die aansluiten bij de nieuwste innovatieve ontwikkelingen.

Wij zijn een Kenteq erkend leerbedrijf. Dit kenniscentrum zorgt voor technisch vakmanschap. Ze ontwikkelt en vertaalt kennis en draagt die over aan haar klanten in de techniek. De insteek die Kenteq kiest, is die van de loopbaan van vakmensen in de metaal, elektro- en installatietechniek.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies