Over ons

HANBANK Elektra, Beveiliging en Zonnepanelen

HANBANK is in 1996 in Heemstede gestart als elektrotechnisch installatiebedrijf. In het begin van deze eeuw werd echter het verdere fundament van het bedrijf neergezet.

De elektrotechnische afdeling werd uitgebreid met de levering van alarm- brandmeld- en cctv installaties. Daarnaast werd een werktuigbouwkundig installatiebedrijf opgericht dat zich onder andere bezig hield met loodgieterswerk, de aanleg van verwarmingsinstallaties, rioolaanleg en dakbedekkingen.

Tegenwoordig richt HANBANK zich uitsluitend op elektra, beveiliging en zonnepanelen. De werktuigbouwkundige tak, zoals het aanleggen en onderhouden van cv-installaties en ventilatie is overgedragen aan Kapitein BV uit Cruquius. Heeft u vragen over uw cv-ketel of ventilatiesysteem, dan kunt u contact opnemen met Kapitein BV.

Hanbank_autos_pand

HANBANK beschikt over een zeer goed georganiseerde onderhouds- en storingsdienst. Voor alle disciplines zijn er service- en onderhoudsovereenkomsten. Het beheer en planning van de overeenkomsten is geautomatiseerd. Tevens is er voor de klanten een storingsdienst die 24 uur per dag – 7 dagen in de week oproepbaar is. Met de groei van het bedrijf, kwam ook de noodzaak tot een grotere huisvesting. Begin 2011 is dan ook het huidige bedrijfspand in Cruquius betrokken.

Medewerkers

Drijvende kracht achter ons bedrijf zijn onze medewerkers. Kennis, inzet, betrokkenheid en vakmanschap zijn hierbij de sleutelwoorden. Vanwege de geregelde wijzigingen in wet- en regelgeving worden de medewerkers gestimuleerd om opleidingen en cursussen te volgen. Hiervoor is een Bedrijfopleidingsplan opgezet. De sterk veranderende technologische ontwikkelingen stellen eisen aan de flexibiliteit van de arbeidsmarkt en daarmee ook aan scholing en ontwikkeling van huidige en toekomstige werknemers.

Wij maken gebruik van het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf (OTIB) dat zich inspant om scholing te agenderen bij de bedrijven in de branche. Daar waar nodig worden opleidingen geïnitieerd die aansluiten bij de nieuwste innovatieve ontwikkelingen.

Tevens zijn wij Kenteq erkend leerbedrijf. Dit kenniscentrum zorgt voor technisch vakmanschap. Ze ontwikkelt en vertaalt kennis en draagt die over aan haar klanten in de techniek. De insteek die Kenteq kiest is die van de loopbaan van vakmensen in de metaal, elektro- en installatietechniek.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies