Elektromonteur

Elektromonteur

Wij zijn op zoek naar een elektromonteur die zelfstandig werkzaamheden kan uitvoeren en die beschikt over een hands on mentaliteit. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties, bij zowel woningbouw- alsmede utiliteitsprojecten. Gedurende je functie stem je werkzaamheden en eventuele afwijkingen in het werk af met je leidinggevende. Tevens ben je verantwoordelijk dat je taken verricht binnen de daarvoor gestelde planning.


Profiel kandidaat

Voor de functie zoeken wij iemand die stressbestendig en flexibel is. De juiste kandidaat dient ook te beheersen over communicatieve vaardigheden, waardoor jij vakinhoudelijk kennis kan overdragen en sturing kan geven.


Functie-eisen

  • Ervaring met onderhoud van elektrotechnische installaties
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • In bezit van rijbewijs B en VCA diploma
  • Klantvriendelijk, accuraat en service gericht


Wat bieden wij

HANBANK is een informeel bedrijf met een duidelijk missie. Binnen HANBANK zijn er voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen, aangezien wij graag investeren in de persoonlijk groei en ontwikkeling van de medewerker. Daarnaast bieden wij jou een interessante en uitdagende baan, een goede arbeidsovereenkomst en een leuke afwisselende werksfeer.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je cv en motivatiebrief sturen naar p.heurter@hanbank.nl onder vermelding van: sollicitatie Elektromonteur.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies