BEVEILIGING

Elektronische beveiliging voor bedrijf en particulier

HANBANK is specialist op het gebied van elektronische beveiliging, voor zowel luxe woningbouw, als voor bedrijven. Zo verzorgen we inbraakalarm, intercom, toegangscontrole, brandmeld- en ontruimingsinstallaties en noodverlichting. Wij weten als geen ander dat beveiliging maatwerk is. Maak een afspraak met onze beveiligingsspecialist om uw wensen door te nemen.

IMG_0817 (002) 1200

Inbraakbeveiliging

De inbraakbeveiliging let op uw eigendommen als er niemand op het bedrijf is, en als u niet thuis bent of op bed ligt. U kunt er voor kiezen om een melding naar een meldkamer te laten gaan, maar u kunt er ook voor kiezen om een melding naar uw smartphone te laten gaan met domotica. Als u een camerasysteem heeft, dan kunt u zelf kijken of de melding terecht is en actie ondernemen.


Camerabeveiliging

Camerabeveiliging werkt in de meeste gevallen preventief. Inbrekers en vandalen kiezen liever een object uit dat geen camera’s heeft. Mocht er toch iets gebeuren, dan kunnen de beelden, die tegenwoordig van uitstekende kwaliteit zijn, helpen bij de opsporing van de inbrekers.

Intercom en toegangscontrole

Een intercominstallatie met beeldverbinding is een vorm van toegangscontrole. Ook als u niet thuis bent, kunt u met domotica zien wie er voor de deur staat als er wordt aangebeld. U kunt met die persoon op afstand ook praten. Daarnaast verzorgen we elektronische beveiliging met pasjes voor bedrijven. Zo ziet u wie, wanneer en waar iemand in het bedrijf is geweest, die in het bezit is van een pasje. Als iemand een pasje verliest, dan kan deze eenvoudig worden geblokkeerd en verwijderd uit het systeem.


Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Voor bedrijven leggen wij brandmeld- en ontruimingsinstallaties aan. Wij zijn gecertificeerd om ontruimingsinstallaties aan te leggen en installeren deze installaties volgens de huidige wettelijke normen. Een brandmeldinstallatie lokaliseert vroegtijdig de brand en hierdoor wordt de schade in de meeste gevallen beperkt. Een ontruimingsinstallatie zorgt bij calamiteiten voor een slow-whoop signaal, waardoor alle aanwezigen, bij calamiteiten, tijdig via een (nood)uitgang het gebouw kunnen verlaten.

Led-noodverlichting

Een led-noodverlichtingssysteem dient wettelijk jaarlijks gekeurd te worden. Vluchtwegen kunnen namelijk veranderen. Wij maken bij een inspectie een nieuw vluchtplan en passen de verlichting aan, aan de nieuwe situatie in het gebouw. Verzekeringsmaatschappijen en de arbeidsinspectie eisen dat noodverlichting jaarlijks wordt gecontroleerd. Zo heeft u bij calamiteiten aan uw verplichting voldaan. Wij leggen ook led-noodverlichtingssystemen aan.

Service & onderhoud

Voor beveiligingsinstallaties bieden wij onderhoudscontracten aan en hiermee ontzorgen wij u. Zo bent u altijd verzekerd van een up-to-date en veilig beveiligingssysteem. Wij zijn een VEB erkend beveiligingsbedrijf en zorgen er voor dat u zich veilig voelt. Het systeem waakt het systeem over uw eigendommen.

Wilt u thuis ook elektronische beveiliging?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van elektronische beveiliging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies