LEDVERLICHTING

Ledverlichting is de nieuwe generatie licht

In de afgelopen jaren is ledverlichting steeds populairder geworden. Dat komt omdat ledverlichting energiezuinig is, lang mee gaat en veel extra mogelijkheden heeft. Zo is ledverlichting in elke kleur te krijgen en kan de verlichting aan de gewenste sfeer van dat moment worden aangepast. Er is zo veel mogelijk met ledverlichting, dat u er goed aan doet om een specialist een lichtplan te laten maken. Wij maken lichtplannen en gaan met u in gesprek om uw wensen door te nemen. Maak een afspraak met onze directeur Peter Heurter voor een afspraak bij u thuis.

Lichtpanelen en lichtlijnen

Ledverlichting wordt voor veel verschillende toepassingen gebruikt. De afgelopen jaren zijn leds krachtiger geworden, waardoor ledverlichting nu geschikt is om uw kantoor van led-panelen te voorzien. Daarnaast kunt u in uw magazijn kiezen voor led-lichtlijnen. Zo bespaart u flink op uw energierekening. En omdat ledverlichting veel langer mee gaat, worden de vervangingskosten op termijn minimaal gehalveerd.

IMG_0820

Led-buitenverlichting

Steeds vaker wordt led-buitenverlichting toegepast. Als u ‘s avonds vanuit het huis de tuin in kijkt, dan kijkt u naar een spektakel, met veel diepte en kleuren. U kunt uw tv uit laten met led-buitenverlichting van HANBANK. En als u op een mooie zomerse dag in uw tuin zit, dan bevindt u zich in een sprookje.


Led-noodverlichting

Een led-noodverlichtingssysteem dient wettelijk jaarlijks gekeurd te worden. Vluchtwegen kunnen namelijk veranderen. Wij maken bij een inspectie een nieuw vluchtplan en passen de verlichting aan, aan de nieuwe situatie in het gebouw. Verzekeringsmaatschappijen en de arbeidsinspectie eisen dat noodverlichting jaarlijks wordt gecontroleerd. Zo heeft u bij calamiteiten aan uw verplichting voldaan. Wij leggen ook led-noodverlichtingssystemen aan.

Meer weten over ledverlichting en lichtplan?

Het ontwerpen van een goed uitgebalanceerd lichtplan is een vak apart. Onze ervaren ledverlichtingspecialist helpt u verder. Neem contact op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies